Ryhmiä

Luovuutta unista

22.11.2017 klo 14.30 -17.00

Uniryhmässä ei tulkita unen kuvastoa, vaan sukelletaan sen kuviin ja tunnelmiin herkin korvin ja avoimin mielin. Lopulta vain unennäkijä itse voi tietää öisen taideteoksensa merkityksen. Luovuutta unista on ns. ullmanilainen uniryhmä pienin luovin maustein.

Sitoutuminen kolmeen kertaan. Ensimmäisellä tapaamisella sovitaan yhdessä seuraavat.

Kokoontumiset Helsingissä, Lapinlahden Lähteen tiloissa, 2. kerros, Runopaja.
Ilmottautumiset Tiina Törö puh. 040 7661506 tai tiinan@runopaja.fi
Kurssin hinta 45 €

Hengitysmeditaatio

20.10.2017 klo 18 – 19.30

Tähtipajat, Traverssikuja, Helsinki

Luvassa hiukan tietoa, mielikuvien herättelyä, lempeitä hengitysharjoituksia sekä oman paikan kuulostelua yhteisessä tilassa. Lopuksi hiljentyminen yhteiseen meditaatioon.

Ota joogamatto tai muu makuualusta ja pieni tyyny (ehkä kevyt huopa) mukaan. Villasukat ja lämpöiset vaatteet ovat myös tarpeen.

Ohjaajana Tiina Törö
040 7661506

Hinta 15 € käteisellä paikanpäällä

Lämpimästi tervetuloa!

Arvokasta elämää muutoksessa

Oletko jäänyt tai pian jäämässä eläkkeelle tai työttömäksi? Olipa muutos toivottu tai ei, siihen voi liittyä huolta ja tarkoituksettomuuden tunteita. Mistä löytyisi luottamusta, iloa ja hyvinvointia elämään?

Haluatko mukaan pienryhmään keskustelemaan, rentoutumaan, etsimään ja luomaan yhdessä keinoja elämänlaadun ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Ryhmä kokoontuu Lapinlahden Lähteen tiloissa, Lapinlahdentie 1, Helsinki.
Kurssin hinta 70 / 50 / 0 €, viisi kokoontumista. Sen jälkeen sovitaan mahdollisesta jatkosta.Kyselyt ja ilmottautumiset Tiina Törö puh. 040 7661506 tai tiinan@runopaja.fi

Ohjaan ryhmiä ja kursseja myös tilauksesta

Keho ja mieli:

 • Hengitysmeditaatio
  Hyväksyvä ja arvostava huomio omaan kehoon ja hengitykseen, kevyt liikuntatuokio ja miellyttävät hengitysharjoitukset johdattavat yhteiseen puolen tunnin hiljaisuuteen.
 • Hengityskoulu
  Omaan hengitykseen tutustumista sekä itsekseen että vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Harjoitusten ja mielikuvien avulla voi löytyä mielenrauhaa ja kykyä myönteiseen muutokseen. Tapaamisia 4 tai 6 kertaa.
 • Hengittävä kohtaaminen
  Tasapainoa ja vuorovaikutustaitoja hengitykseen tutustumisen kautta.
  Sopimuksen mukaan, esimerkisi viikonloppukurssi.
 • Kotona omassa kehossa
  Kehollisia harjoituksia liikkuen ja rentoutuen.
  Sopimuksen mukaan, esimerkisi viikonloppukurssi.

 

Kuuntelemaan oppimista:

 • Luovuutta unista
  Ullmanilaista uniryhmätyöskentelyä luovin maustein. Ryhmä tarjoaa uusia näkökulmia unennäkijälle, joka on kuitenkin ainoa joka voi tietää öisen taideteoksensa merkityksen. Esimerkiksi 4 tapaamista.
 • Logoterapeuttinen piirityöskentely
  Elämän arvoista ja tarkoituksesta nousevia keskusteluaiheita käsitellään vanhan intiaanipiirin tapaan: jokaisella on tiimalasilla mitattava viiden minuutin puheaika, jolloin muut evät saa keskeyttää tai kommentoida.

 hipaisu_ja_halaus_12